CSI-COP Course (RO) Test

cursul CSI-COP

Dreptul dvs la confidentialitate online

Pasul 1 din 3: Test final curs

Va multumim pentru ca ati participat la cursul CSI-COP “Dreptul dvs la confidentialitate online!

Va reamintim ca exista mai multe posibilitati sa accesati si sa urmati acest curs: in varianta text (MOOC – Massive Online Open Course), prin intermediul inregistrarilor video, in cadrul unui webinar online sau in cadrul unui seminar in persoana. Inregistrarile video ale cursului, forma sa scrisa (MOOC) sau datele pentru seminarii web sau in persoana se gasesc aici: https://immerbesser.org/workshop2238/

Absolvirea acestui curs se face printr-un test cu intrebari din materialul prezentat. Pentru a absolvi, aveti nevoie de 8 raspunsuri corecte (dintr-un total de 10). Testul poate fi absolvit prin intermediul acestei pagini de web sau prin varianta tiparita (testul se gaseste la finalul cursului in format text (MOOC), impreuna cu modalitatea de transmitere a raspunsurilor dvs). Rezultatele testului vor fi comunicate prin email, in termen de 3 zile lucratoare. 

IMPORTANT! Intrucat pretuim confidentialitatea online si dorim sa protejam datele dvs., veti observa ca modalitata prin care vom face legatura dintre raspunsurile trimise online cu persoana dvs presupune trei pasi. Desi poate diferita de alte experiente online, acest proces va respecta in totalitate confidentialitatea dvs online..
 – Pasul 1 (aceasta pagina) : trimiteti raspunsurile la testul de mai jos impreuna cu un nume de cursant creat de dvs (cifre, litere). Nu va solicitam crearea unui cont, ci doar a unui nume de cursant.
 – Pasul 2: ne trimiteti un email la adresa afisata dupa trimiterea testului prin care ne comunicati numele de cursant creat de dvs.
 – Pasul 3: Consimtamantul dvs. sa va trecem numele pe certificatul de curs. Dupa completarea testului (Pasul 1) veti fi redirectionat catre o noua pagina. Trimiteti emailului cu numele dvs. si numele de cursant ales (Pasul 2), iar apoi veti fi solicitat sa completati un Formular de Consimtamant pentru emiterea certificatului (Pasul 3)

In felul acesta, va protejati identitatea in fata oricarui atac cibernetic pe serverul internet unde gazduim aceasta pagina sau pe serverul nostru de email.

Optional si separat fata de testul de final de curs, ar ajuta echipa CSI-COP daca ati raspunde la un scurt chestionar privind utilitatea cursului. Gasiti acest chestionar in pagina in care veti fi directionat/-a dupa completarea testului de mai jos.

Va reamintim: numai persoanele care au absolvit cursul si au trecut testul de mai jos vor primi Certificatul de Absolvire al cursului CSI-COP “Dreptul dvs la confidentialitate online”!

Pasul 1 din 3 pentru obtinerea certificatului

TESTUL CURSULUI CSI-COP

Dreptul dvs la confidentialitate online

 

Dupa ce ati trimis raspunsurile la acest test, veti fi redirectionat la o alta pagina a site-ului nostru. Va rugam notati si retineti numele de cursant ales de dvs. In pasul urmator, vi se va cere sa ni-l transmiteti prin email. In felul acesta, confidentialitatea dvs va fi protejata in cel mai sigur mod, intrucat raspunsurile dvs si numele dvs real (din emailul dvs) vor fi stocate pe servere diferite.

Thank you for your message!

Your message was sent sucessfully!