CSI-COP Course (RO) Namebyemail

cursul CSI-COP

Dreptul dvs la confidentialitate online

Pasul 2 din 3

TESTUL DVS A FOST TRANSMIS CU SUCCESS! Dar…

este necesar sa completati pasii 2 si 3 de mai jos

Va multumim pentru ca ati completat TESTUL aferent cursului CSI-COP “Dreptul dvs la confidentialitate online!

Completarea testului (pagina anterioara) reprezinta Pasul 1 spre obtinerea Certificatului de Absolvire. Din cauza numarului mare de teste pe care le primim, rezultatul acestui test va va fi comunicat in 4 zile lucratoare. Insa, pentru a emite acest certificat avem nevoie sa completati si pasii 2 si 3 de mai jos:

 – Pasul 2 (aceasta pagina): ne trimiteti un email la adresa afisata mai jos prin care ne comunicati numele de cursant creat de dvs. 
 – Pasul 3 (in pagina urmatoare): Consimtamantul dvs. sa va trecem numele pe certificatul de curs. 


Dupa completarea testului (Pasul 1) ati fost redirectionat catre aceasta pagina. Trimiteti emailului cu numele dvs. si numele de cursant ales (Pasul 2). Veti fi in continuare redirectionat spre pagina Pasului 3 unde veti fi solicitat sa completati un Formular de Consimtamant pentru emiterea certificatului (Pasul 3

PASUL 2 din 3 

pentru obtinerea certificatului CSI-COP “Dreptul dvs. la confidentialitate online”

ATENTIE! Doar completarea formularului de mai jos nu inseamna ca ne-ati transmis emailul continand numele dvs si numele de cursant ales. Formularul de mai jos trebuie completat doar dupa ce ne trimiteti un email (folosind soft-ul dvs de email) in case sa mentionati numele dvs de cursant si numele dvs. 

 – De ce nu colectam numele dvs si adresa de contact in Pasul 1? 

 – Asa cum am explicat in curs, daca am face acest lucru, ar insemna o protectie mai scazuta a confidentialitatii dvs. Facand o colectare separata (raspunsurile la test prin serverul care gazduieste acesta pagina iar datele dvs de contact prin serverul care ne gazduieste serverul de email), datele dvs sunt mult mai bine protejate. 

Asadar, va rugam trimiteti-ne un email cu numele dvs de cursant si numai apoi completati formularul de mai jos. Adresa la care trebuie sa ne trimiteti numele dvs de cursant se gaseste mai sus (scris mare, albastru; nu o puteti copia (CTRL+C) intrucat este o pictograma, nu un text).

 

Thank you for your message!

Your message was sent sucessfully!