CSI-COP Course (RO) Consent Certificate CSI-COP

cursul CSI-COP

Pasul 3 din 3

Va multumim pentru ca ati participat la cursul CSI-COP “Dreptul dvs la confidentialitate online si ati trimis raspunsurile dvs (testul de final de curs)!
Daca ati fost redirectionat/-a la aceasta pagina, inseamna ca raspunsurile dvs. au fost transmise. 

IMPORTANT! Dupa ce ati trimis raspunsurile la acest test, va rugam transmiteti numele de cursant ales de dvs la adresa de email de mai jos si completati Formularul de Consimtāmant aflat, de asemenea, de mai jos :

Optional si separat fata de testul de final de curs, ar ajuta echipa CSI-COP daca ati raspunde la un scurt chestionar privind utilitatea cursului. Raspunsul dvs la acest chestionar este anonim si nu este asociat testului de mai sus.

Va reamintim ca exista mai multe posibilitati sa accesati si sa urmati acest curs: in varianta text (MOOC – Massive Online Open Course), prin intermediul inregistrarilor video, in cadrul unui webinar online sau in cadrul unui seminar in persoana. Inregistrarile video ale cursului, forma sa scrisa (MOOC) sau datele pentru seminarii web sau in persoana se gasesc aici: https://immerbesser.org/workshop2238/ Ne-ar ajuta daca ati incuraja familia, prietenii sau colegii dvs sa participe la acest curs!

Rezultatele testului vor fi comunicate prin email, in termen de 3 zile lucratoare. Pentru a vă putea emite certificatul CSI-COP, vă rugăm să ne transmiteți numele dvs. așa cum doriți să apară pe certificat.

După ce primiți certificatul CSI-COP puteți decide să vă implicați mai mult și să deveniți parte activă în proiectul CSI-COP. Astfel puteți deveni voluntar citizen scientist pentru a cerceta prezența cookie-urilor de urmărire, prezente în site-uri web și în aplicații.

Vă rugăm nu ezitați să adresați întrebări suplimentare despre orice aspect al proiectului de cercetare CSI-COP. De asemenea vă semnalizăm că site-ul proiectului CSI-COP are o secțiune dedicată întrebărilor frecvente (FAQ): https://csi-cop.eu/faq/

Pentru a confirma consimțământul dvs., vă rugăm încercuiți opțiunea “DA” corespunzătoare afirmațiilor de mai jos (pozițiile 1 și 2, și după caz, poziția 3), după care semnați și datați acest formular.

FORMULAR DE CONSIMȚĂMÂNT: CERTIFICAT CURS CSI-COP

Dreptul dvs la confidentialitate online

 

Thank you for your message!

Your message was sent sucessfully!