CSI-COP Survey1 and Feedback

Chestionar CSI-COP

Dreptul dvs la confidentialitate online

Chestionar CSI-COP (original in engleza: CSI-COP Survey1)

PASUL 4 (SUPLIMENTAR)

Va multumim ca ati participat la cursul CSI-COP “Dreptul dvs la confidentialitate online!

Am primit raspunsurile dvs. la test (Pasul 1), mesajul dvs. ca ne-ati trimis un email cu numele de cursant (daca nu il primit, nu avem cum sa va contactam – Pasul 2) si consimtamantul dvs. sa va trecem numele pe certificat (Pasul 3).  Reultatele la test si, dupa caz, certificatul de absolvire il veti primi in approximativ 4 zile lucratoare. Ne luam acest interval de timp intrucat in prezent primim un numar mare de teste. 

 

Mai departe …. ne-ar ajuta sa raspundeti la urmoarele chestionare. Dureaza mai putin de 5 minute!

 

În această pagină găsiți informații despre un sondaj pe care îl efectuăm și care cuprinde și câteva întrebări despre dvs. Acest sondaj este realizat pentru a ajuta echipa CSI-COP să învețe cine sunt citizen scientists cu care va colabora. Nu vom colecta niciun detaliu care să vă identifice ca persoană. Vă mulțumim pentru timpul acordat.

Întrebările din sondajul CSI-COP sunt exprimate bilingv; conform solicitării proiectului original. Rāspunsurile dvs pot fi – dupa cum doriți – în româna sau în englezā.

Va reamintim: numai persoanele care au absolvit cursul si au trecut testul cursului CSI-COP vor primi Certificatul de Absolvire al cursului CSI-COP “Dreptul dvs la confidentialitate online”!

Chestionarul 1 CSI-COP (CSI-COP Survey1)

Dreptul dvs la confidentialitate online

 

CHESTIONARUL 2 – FEEDBACK-ul DVS

Thank you for your message!

Your message was sent sucessfully!